Fluxul serviciilor în curățătoria covoare și tapițerii

Fluxul serviciilor în curățătoria covoare și tapițerii

Definirea și optimizarea continuă a fluxurilor de lucru, stă la baza standardului ridicat de calitate pe care ni l-am impus la Ecomid. Cei peste 20 de ani de experiență în domeniul curățeniei, ne-au ajutat să învățăm că transparentizarea și implementarea unor procese de lucru acreditate, vor garanta succesul serviciilor din cadrul curățătoriei

Pentru a oferi clienților noștri o experiență de curățare covoare și tapițerii cât mai plăcută, am simplificat procesele de comandă și execuție. Prin organizarea echipei în departamente interne am reușit să susținem activitatea firmei și să oferim servicii de curățenie excelente.

Curățare covoare Timișoara

Asigurarea unor servicii de curățare covoare de calitate în Timișoara, implică îmbunătățirea gradului de disponibilitate, astfel încât sediul curățătoriei este deschis 6 zile pe săptămână. Acest lucru permițând clienților să opteze pentru predarea covoarelor pentru spălat și curățat, direct la sediul curățătoriei Ecomid.

Pentru a suplini nevoia unor clienți, am introdus posibilitatea de a programa preluarea, covoarelor de la domiciliul sau sediul clientului. 

Serviciul de curățarea covoare a fost optimizat astfel încât etapele curățării covoarelor la atelier, precum prespălarea, spălarea, uscarea și aspirarea finală, să fie realizată între 48-56 de ore—în cele din urmă, clientul fiind anunțat de finalizarea comenzii, prin SMS sau telefon.

Curățare tapițerii auto

Acesta este un serviciu care se desfășoară exclusiv la sediul curățătoriei Ecomid, numai în baza unei programări la telefonul curățătoriei Ecomid 0724 604 604, în intervalurile luni-vineri 08:00-18:00, respectiv sâmbătă 09:00-13:00.

Venind în întâmpinarea nevoilor reale ale clienților noștri, curățarea tapițeriei auto se prestează în aceeași zi, astfel mașina poate fi ridicată de la sediul Ecomid în aceeași zi. La cerere, se ofera în spațiul curățătoriei, uscarea tapițeriei mașinii peste noapte.

Curățare tapițerii mobilier

Procesul curățării tapițeriilor mobilierului implica deplasarea echipei Ecomid la domiciliul sau sediul beneficiarilor. Fluxul de execuție a serviciului de curățătorie tapițerii mobilier implică preluarea telefonică și programarea serviciului, deplasarea și curățarea tapițeriei de mobilier.

Curățarea tapițeriei de mobilier va reda prospețimea și strălucirea obiectelor de uz zilnic, precum scaune tapițate, fotolii, canapele și saltele. Serviciul se va presta exclusiv la domiciliul clientului, așadar programarea în prealabil este necesară și se poate efectua la numărul curățătoriei Ecomid, 0724 604 604.