De ce ar trebui să alegi un contract lunar de întreținere spații de birouri?

De ce ar trebui să alegi un contract lunar de întreținere spații de birouri?

Asigurarea curățeniei și a întreținerii acesteia în cadrul birourilor este o adevărată necesitate, atât pentru a oferi clienților un mediu cât mai curat, cât și angajaților deopotrivă. Pentru că personalul dedicat în segmentul de servicii curățenie birouri poate ridica destul de multe costuri, alternativa cea mai comodă și eficientă din punct de vedere financiar este să apelezi la un contract lunar oferit de o firmă de curățenie , prin care să poată fi realizate serviciile de curățare și igienizare profesională a spațiului tău de birouri.

Ce îți oferă un contract lunar de mentenanță spații de birouri?

O firmă de curățenie birouri îți oferă posibilitatea de a te bucura de continuitate la nivelul prestării serviciilor de curățenie, prin oferirea unor servicii de bază precum: curățenia zilnică în cadrul spațiilor de birouri (curățare birouri și obiecte de mobilier), curățarea și aspirarea suprafețelor acoperite cu mochetă cu dispozitive de curățare profesională, curățarea periodică a suprafețelor vitrate și servicii periodice DDD (dezinfecție, dezinsecție, deratizare).

Chiar și spațiile noi de birouri au nevoie de o curățenie generală dedicată, iar pentru aceasta firma Ecomid vă oferă de asemenea și servicii de curățenie după constructor, care asigură curățarea profesională a petelor de vopsea sau a altor materiale de construcții de pe pardoseli și suprafețe vitrate sau chiar piese de mobilier.

Ce ar trebui să știi înainte de a alege firma potrivită pentru un contract lunar de întreținere spații de birouri?

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi o firmă de curățenie birouri este certificarea și acreditarea acesteia. Din acest punct de vedere, Ecomid este o companie certificată internațional TÜV, conform certificării europene de management al calității EN ISO 9001, prin care practic sunt recunoscute caracteristicile de calitate, seriozitate și profesionalism oferite de către firma noastră.

Un alt criteriu important de selecție constă în verificarea recomandărilor și a referințelor primite la firmele care au beneficiar de servicii de curățenie birouri, care pot oferi și detalii despre interacțiunea cu specialiștii în curățenie. Și din acest punct de vedere firma Ecomid se ridică la standardele de calitate așteptate deoarece nu oferă doar contracte lunare de mentenanță curățenie birouri ci și personal calificat și operatori instruiți în permanență, atât la nivel profesional, conform procedurilor de lucru stabilite la nivel intern cât și comportamental, pentru a asigura o interacțiune cât mai bună cu beneficiarii. 

Un contract lunar de întreținere a spațiilor de birouri presupune intervenții de păstrare a unui mediu sănătos, iar firma de curățenie aleasă te poate ajuta în ceea ce privește curățarea prafului, curățarea echipamentelor de birou sau a mochetelor, toate acestea pentru ca spațiul de birouri să fie unul sigur pentru sănătate.

Noi, echipa Ecomid știm cât este de important să lucrezi într-un mediu curat și sănătos și încercăm prin serviciile noastre să aducem un plus din acest punct de vedere, așa că îți oferim toate motivele să apelezi la serviciile noastre de curățenie și întreținere spații de birouri Timișoara.