De ce ai nevoie de profesionisti pentru dezinfectia birourilor?

De ce ai nevoie de profesionisti pentru dezinfectia birourilor?

Spatiile administrative in care angajatii isi desfasoara activitatea este parte integrata a nivelului de satisfactie la locul de munca. O curatenie birouri bine realizata este cea care va mentine intotdeauna un vibe pozitiv in spatiul de lucru. Este deja destul de cunoscuta, dar si demonstrata ideea conform careia biroul curat si intretinut creste productivitatea la locul de munca. 

De ce ar trebui sa angajati profesionisti pentru serviciul de dezinfectie a birourilor?

Membru al echipei aspiră mocheta unui spațiu de birouri de tip open-space

Pe langa curatenie, un must-have in spatiile administrative este si dezinfectia. Intreaga cladire reprezinta in permanenta un risc pentru persoanele ce locuiesc sau muncesc in ea. Pe langa lucrurile elementare referitoare la protectia muncii, trebuie sa luati in calcul faptul ca lipsa unei curatenii profesionale si a unei dezinfectii periodice va poate sabota concentrarea. 

3 motive pentru care sa alegeti specialisti pentru dezinfectia birourilor

Unele persoane considera ca dezinfectia si curatenia sunt activitati pe care le poate face orice angajat, indiferent de pregatirea sa profesionala. La fel cum exista medici pentru problemele de sanatate sau experti in domeniul auto, exista si persoane special pregatite pentru a asigura serviciile la cele mai inalte standarde de calitate.

Desigur ca puteti realiza si dumneavoastra ambele activitati, dar in lipsa experientei si a produselor profesionale, nu veti avea parte de aceleasi rezultate. Iata 3 motive pentru care sa apelati la specialisti pentru dezinfectia birourilor:

 1. Proportie maxima de reusita
  Solutiile folosite pentru curatenie spatii administrative sunt produse speciale si, mai cu seama, testate. Experienta in ani, isi spune cuvantul in procentajul de reusita al serviciilor de dezinfectie. Analiza rezultatelor este modul cel mai bun prin care s-au imbunatatit procesele pentru ca in prezent sa ajunga la o rata maxima de reusita.
 2. Elimina riscul de contaminare cu virusuri si bacterii
  Utilizarea zonelor administrative in comun este dintotdeauna un pericol pentru sanatatea angajatilor. Unele virusuri si bacterii pot rezista de la cateva ore pana la cateva luni pe suprafetele utilizate extrem de des din birouri. Pe langa spalatul constant pe maini, dezinfectia birourilor este o activitate ce ar trebui desfasurata constrant in orice cladire.
 3. Produsele folosite de profesionisti faciliteaza performanta personalului
  Pe cat de invibizibile sunt bacteriile, pe atat de daunatoare pot fi. Faptul ca nu puteti vizualiza rezultatele unei dezinfectii este si motivul pentru care foarte multe persoane sunt in dubii. Totusi, modul in care serviciile de dezinfectie profesioniste aduc beneficii reale in viata dumneavoastra poate fi sesizat dupa o perioada de timp.
  Foarte multe dintre starile de rau, oboseala sau alergii vor disparea. In plus, toate produsele utilizate, desi concentrate in substante, nu dauneaza organismului si nici nu va vor cauza probleme de sanatate.

Conductele de aer conditionat – sursa de raspandire a virusurilor

Curatenia spatiilor administrative inseamna mai mult decat ceea ce se realizeaza zilnic, dar superficial in birouri. Igienizarea conforma si corecta la un anumit interval de timp este mai mult decat utila pentru sanatatea si siguranta persoanelor ce lucreaza in acele spatii.

Curățarea gurilor de ventilație și aer condiționat aflate la înălțime

Numarul de ore petrecut la munca este suficient pentru a dezvolta diverse afectiuni, unele din cauze pe la care nu v-ati gandi in prima faza. O dezinfectie birouri completa inseamna o igienizare atenta a tuturor spatiilor, dar si locurilor prin care bacteriile si virusurile pot ajunge la resursa umana.

Conductele de aer conditionat, atat de utilizate pe perioada verii, reprezinta una dintre cele mai cunoscute surse de raspandire a microorganismelor daunatoare. Nu putine sunt persoanele care au acuzat diverse afectiuni cauze de mucegaiul din conductele de aer conditionat.

Desi in prima faza puteti trata totul ca pe o simpla alergie, problemele respiratorii cauzate de bacterii pot deveni foarte serioase. Pe langa tratamentul pe care trebuie sa il administrati, va trebui sa aveti in vedere si preventia, iar acest lucru se rezuma la o curatenie si dezinfectie realizate in mod responsabil.

Dezinfectia birourilor creste productivitatea la locul de munca

Spatiile administrative intretinute si bine igienizate sunt locurile ideale in care oamenii pot da randament maxim. Cresterea productivitatii la locul de munca este in legatura directa cu modul in care acestia se simt in spatiile in care lucreaza.

Dezinfectia birourilor la un anumit interval de timp inseamna ca in permanenta spatiile vor fi curate, ceea ce va crea o stare de bine. Mirosul va fi intotdeauna unul placut, iar angajatii vor fi feriti de riscul de a contacta diverse bacterii sau virusuri.