Top 5 beneficii: curatarea covoarelor cu injectie-extractie

Top 5 beneficii: curatarea covoarelor cu injectie-extractie

Noile tehnologii pentru curatarea covoarelor au intervenit in viata oamenilor ca metoda ideala prin care pot avea covorul ca nou in cativa pasi simpli. Curatare covoare in mod profesional este primul si singurul pas pe care dumneavoastra trebuie sa il realizati. Din punctul de colectare, toate grijile se termina, iar demersurile pentru curatare sunt plasate in responsabilitatea persoanelor instruite in acest sens. 

Covoarele sunt predispuse la murdarie, indiferent de cat de multa grija avem. Locul lor fiind pe podea, este imposibil ca acestea sa isi pastreze pentru foarte mult timp proprietatile initiale. Pentru problema aceasta comuna, cu care toate persoanele se confrunta, s-a identificat solutia ideala – curatarea cu injectie-extractie a covoarelor. 

Cele mai importante 5 beneficii ale curatarii cu injectie-extractie a covoarelor

S-au deosebit 5 avantaje principale pentru care oamenii aleg constant acest serviciu. Pentru inceput, poate fi vorba despre curiozitate, lipsa timpului sau sentimentul de neputinta, insa constanta vine pe baza rezultatelor exceptionale dupa prima incercare. Iata cele mai importante 5 beneficii ale curatarii cu injectie-extractie a covoarelor:

1. Protejarea fibrelor covorului

Aparatura speciala este creata in conformitate cu standarde inalte de calitate si protectie. Astfel, indiferent de textura covorului pe care doriti sa il curatati, nu va trebui sa va faveti griji in ceea ce priveste fibrele. Covorul nu va fi deteriorat in niciun mod in urma curatarii profesionale, iar aparatele nu vor diminua calitatea acestuia. 

2. Curatare rapida

Curatarea covoarelor este o munca solicitanta pentru oricie. In special atunci cand sunteti prinsi in curatenia generala sezoniera, covoarele sunt o prioritate. Efortul depus in spalarea lor pare, de cele mai multe ori, ca nu se compenseaza cu rezultatul, iar explicatia este cat se poate de simpla: este nevoie de produse si aparate profesionale pentru ca produsul sa arate ca noi. 

Curatarea cu injectie-extractie nu prezinta riscul de a ramane apa stagnata in tesatura, umezeala sau, mai cu seama, mucegai. Mirosurile neplacute vor fi, deci, doar o amintire de pe vremea in care spalati covoarele acasa. 

3. Uscarea rapida 

Procedurile de curatare a covoarelor sunt ample si realizate in cele mai inovative moduri. Uscarea covoarelor este rapida, apa fiind totodata eliminata in totalitate. Astfel, nu va fi necesar sa asteptati zile intregi pentru a va bucura din nou de covoarele din locuinta. Lipsa lor este, totusi, un sentiment extrem de neplacut, atat din punct de vedere senzorial, cat si vizual.

4. Eliminare praf 

Aparatele de spalare cu injectie-extractie inlatura praful si impuritatile si elimina riscul de aparitie a microbirlor si acarienilor. Exista numeroase probleme ce au ca sursa de aparitie microbii din obiecte pe care le folosim zilnic. Alergiile, eczemele, dermatite sau astmul sunt doar cateva exemple de neplaceri de care veti fi protejat atat timp cat va tineti la distanta de astfel de microorganisme prin intermediul unei curatare covoare profesionale. 

5. Curatare in profunzime pe verticala

Pe langa produsele si aparatele ultra-moderne folosite in serviciile de curatare covoare Timisoara, tehnica prin care se realizeaza acestea este la fel de importanta. Solutia pentru a oferi clientilor ceea ce isi doresc este oferita doar de o analiza perseverenta a rezultatelor si o imbunatatire in permanenta. 

Curatarea in profunzime se realizeaza pe verticala, prin injectarea apei cu putere pentru a descompune particulele de murdarie. Aspirarea imediata, cu la fel de multa putere, este pasul urmator ce se realizeaza prin atragerea lichidului ce a preluat deja murdaria. 

Curatarea prin injectie-extractie: un covor tot timpul nou

Marea majoriate a persoanelor aleg sa isi schimbe atat de des covoarele pentru ca nu mai sunt multumite de aspectul lor si nu pentru ca nu ar mai fi la fel de utile ca la inceput. Oricat de mult ne-ar placea un anumit covor si oricat de bine s-ar potrivi in living sau in dormitor, trebuie sa recunoastem ca atunci cand se deterioreaza trebuie sa renuntam la el. 

Modificarea proprietatilor estetice nu se pierd din cauza modului de folosire, ci din cauza intretinerii nepotrivite. Produsele folosite, precum si modul in care este periat afecteaza in cea mai mare proportie aceste caracteristici. 

In cadrul serviciilor de curatare covoare oferite in Timisoara, fibrele covoarelor sunt protejate si nu sunt expuse niciun risc. Nu doar ca veti avea un covor ca nou in permanenta, dar acesta va ramane placut din punct de vedere vizual pentru o perioada mai lunga.  

Curatarea prin injectie-extractie asigura un covor nou tot timpul. Alege o modalitate moderna, rapida si eficienta de a curata covoarele. Programari la telefon 0724 604 604.

Curatarea prin injectie-extractie este o metoda de curatare a covorului care utilizeaza jeturi de apa de inalta presiune pentru a injecta detergent in covor si a-l extrage din nou. Procesul indeparteaza murdaria, pamantul si petele din adancul gramezii covorului, la care metodele traditionale nu pot ajunge.