Politica firmei Ecomid Serv și protecția mediului

Politica firmei Ecomid Serv și protecția mediului

O afacere de curățenie este o afacere care se ocupă în primul rând de curățarea și întreținerea spațiilor. Aceasta include o gama largă de servicii de întreținere, concepute pentru a menține spațiile curate și în stare bună de funcționare. 

Avantajele de bază ale colaborării cu firma de curățenie Ecomid

Firma de curățenie Ecomid deține certificare a serviciilor de curățenie civilă și industrială TÜV Austria ISO-9001

 • curățarea spațiilor private sau profesionale,
 • curățarea birourilor, clădirilor,
 • curățarea halelor industriale,
 • curățarea fațadelor vitrate,
 • întreținere dispensere și dozatoare,
 • managementul gunoiul,
 • dezinfecție sanitară.

Firma de curățenie Ecomid deține certificări atât de curățenie civilă cât și insustrială, certificare (a serviciilor de curățenie civilă și industrială) TÜV Austria ISO-9001. Pe lângă această calificare, există și gradul ridicat de satisfacție și certificările TÜV, care stau la baza serviciilor profesionale de curățenie.

Harta ecologică – În pledoaria de astăzi pentru sustenabilitate, companiile de curățenie fac tot posibilul pentru a reduce impactul negativ asupra mediului care poate fi cauzat de produsele utilizate la locul de muncă. Astfel, se vizează în special reducerea treptată a dependenței acestora de produsele dăunătoare mediului. Acestea ar putea fi:

 • Utilizarea exclusivă a produselor ecologice
 • Limitarea cantității și numărului de produse utilizate
 • Reducerea emisiilor de CO2 cu dispozitivele utilizate
 • Utilizarea materialelor reciclate
 • O mai bună conservare a apei și limitarea cantității acesteia în timpul lucrărilor
 • Sortarea selectivă a deșeurilor

Acest angajament față de curățarea ecologică depinde totuși de compania de curățenie în cauza, deoarece, deși unii decid să devină în întregime ecologici, alții fac tot posibilul să ofere servicii cu cel mai mic impact asupra mediului pentru a menține o calitate mai bună a vieții.

De ce să folosiți o companie de curățenie?

Companiile de curățenie sunt experți în curățenie și igienă. La companie sau în birouri, echipa de curățenie poate, de asemenea, să prăfuiască mobilierul, echipamentele pentru computere, diverse mașini și dispozitive și să golească coșul de gunoi, înainte de programul de lucru, pentru a nu perturbă muncă de birou și, mai ales, permite angajaților să lucreze într-un mediu curat și sănătos. Acest lucru ar trebui să contribuie la îmbunătățirea performanței angajaților, precum și a performanței afacerii. Pe scurt, o economie de timp optimă.

De unde știm dacă se respectă mediul?

Produsele de curățare au fost îndelung criticate pentru impactul lor agresiv semnificativ asupra mediului. Acesta este motivul pentru care alegeți o companie de curățenie care să poată satisface nevoile sale de întreținere și curățare a unui sediu de afaceri sau a unei clădiri, promovând în același timp respectul pentru mediu în efectuarea acestor servicii.

Recunoașteți o companie de curățenie de calitate

O companie de curățenie care susține respectul față de mediu, în primul rând, își stabilește harta ecologică cu companii specializate în mediu.  Certificările firmei indică faptul că se respectă mediul inconjurător, cum ar fi cerificatul de Sistem de Management  de Mediu pentru activitățile desfășurate.

Deci, indiferent dacă este vorba de curățenie, menaj comercial, instituțional sau industrial, fiți siguri că veți beneficia de intervenții de calitate, efectuate de profesioniști serioși și practici. Pentru aceste servicii diferite, firma de curățenie Ecomid oferă personal calificat și foarte experimentat; scopul fiind acela de a oferi intervenții de curățenie de calitate. Mai mult, serviciul de curățenie demonstrează un dinamism și o flexibilitate extraordinare, astfel încât serviciile oferite să satisfacă așteptările oricărei persoane care dorește să colaboreze.