Curatenia generală de toamnă – un refresh sezonier!

Curatenia generală de toamnă – un refresh sezonier!

Zonele in care angajatii isi desfasoara activitatea le devin curand a doua casa. Mare parte a zilei este petrecuta in cadrul aceluiasi spatiu, iar pentru ca orele de lucru sa fie o placere, incaperile trebuie sa fie ordonate si curate. Lucrurile asezat organizat si curatenia generala de toamna sunt aspecte extrem de importante la locul de munca.

Ordinea la locul de munca nu este doar un moft al angajatorilor. Oamenii de stiinta au relevat in studiile lor faptul ca in stransa legatura cu un spatiu organizat este si productivitatea. Fiecare persoana care paseste pragul biroului trebuie sa intalneasca o atmosfera armonioasa, relaxata si nu un spatiu incarcat, dezordonat sau chiar murdar.

Pentru ca firmele au nevoie de ajutor in desfasurarea unor activitati, colaborea cu Ecomid este un mare avantaj. La fel cum in fiecare casa sunt momente in care simtiti sa faceti curatenie generala, Ecomid este solutia si suportul unei actiuni organizate si elaborate prin organizarea diverselor echipe de operatori curatenie cu diverse atributii curatarea suprafetei mochetate, a curatarii si protejarii mobilierului, a igienizarii spatiilor comune, vestiare, cantine, locuri de fumat, a intreg spatiului unei fabricii cu mii de metri patrati si mii de angajati.

Cum realizăm curățarea geamurilor exterioare în cadrul curățeniei generale de toamnă?

La astfel de actiuni participa angajati specializati pe diversele actiuni necesar de executat, operatori instruiti si verificati din punct de vedere profesional si al conduitei si bunul mers al actiuni este monitorizat permanent de supervizorul dedicat lucrarii; Principalul lor obiectiv este ca in urma lor spatiile sa ramana total transformate in bine.

Echipă de alpiniști utilitari efectuează lucrări de curățarea a geamurilor exterioare cu ajutorul utilajelor profesionale de lucru la înălțime

Ca firma care se respecta si isi doreste ca totul se fie impecabil, de la aspectul cladirii, birourilor, pana la produsele sau serviciile livrate clientilor, echipele de curatenie trebuie sa fie nelipsite la un anumit interval de timp. Curatarea geamurilor exterioare se face prin intermediul echipelor de profesionisti care au la baza o instruire temeinica si un echipament potrivit.

Modalitatile prin care geamurile vor arata impecabil trebuie alese de firma care se ocupa. Fiind specializati in acest domeniu, in functie de tipul suprafetelor sau a murdariei de pe acestea, vor fi alese solutiile si modurile de curatare. Astfel, conditiile particulare ale fiecarei locatii sunt cele care indruma spre anumite produse si/sau procedee.

Un alt avantaj al unei echipe de profesionisti in curatenie, pe langa aspectul curat si placut, este faptul ca puteti scuti eventuale investitii. Revopsirea sau lucrarile de intretinere pot atinge costuri exorbitante atunci cand vine vorba despre fatada unei cladiri. Atat timp cat va preocupati de a tine din scurt aspectul acesteia, puteti planifica bugetul catre alte investitii mai importante.