Pregătirea și curățenia din preajma sărbătorilor de iarnă

Pregătirea și curățenia din preajma sărbătorilor de iarnă

Pe curățenia și ordinea în locuință, mașină sau la birou oamenii pun foarte mult accent în special în perioada sărbătorilor.

Deși îngrijirea și întreținerea spațiilor de locuit sau a autovehiculelor este un aspect de care se ocupă pe tot parcursul anului, oamenii au tendința de a fi mai minuțioși și pretențioși în această perioadă.

Acest lucru se datorează faptului că există câteva momente în cadrul unui an când se planifică o curățenie generală ce implică foarte mult timp și efort.

Ulterior această ordine se întreține zilnic sau de câteva ori pe săptămâna până la următorul moment; în cazul de față, curățenia de primăvară.

În cazul persoanelor cu un stil de viață foarte aglomerat, curățenia generală înseamnă doar un lux pe care singuri nu și-l pot asigura.

Pe de altă parte, nici persoanelor cu timp liber nu le stau în putință unele aspecte ce țin de curățenie pentru că nu dețin echipamentele sau produsele necesare.

Astfel, din ce in ce mai multe persoane aleg să apeleze la persoane sau firme care se ocupă exclusiv de acest domeniu.

Curățarea covoarelor speciale și a mochetei lipite se efecutează manual cu ajutorul monoperiei

Curățarea tapițeriilor textile este una dintre problemele care dă tuturor bătăi de cap. Canapelele sau coltarele cu tapițeria pătată schimbă complet aspectul unui living, oricât de plăcut ar fi el decorat. Petele sunt inamicul principal al unei case cu aspect îngrijit și plăcut. Produsele necesare cu care să aveți o canapea că nouă le veți găsi doar la serviciile unei curățătorii specializate.

Curățenia de iarnă: 3 motive pentru care să alegi Ecomid

Ideea de a apela la serviciile unor profesioniști, este tot mai apreciată de persoane din toate categoriile sociale.

Iată doar 3 motive pentru care Ecomid este alegerea cea mai potrivită pentru serviciile de curățătorie:

  • Profesionalism.
    Echipamentele tehnologice de ultima generație sunt utilizate cu foarte mare atenție pentru a oferi clienților rezultate la cele mai înalte standarde. Timpul primit ca și deadline pentru nevoile dumneavoastră este întotdeauna respectat de personalul specializat.
  • Experiență.
    Anii de experiență ai curățătoriei au devenit cartea de vizită a acesteia, iar scorul excelent al recenziilor este descrierea perfectă a modului în care își desfășoară activitatea. Mulțumirea constantă a clienților este țelul către care se îndreaptă toate procesele firmei, iar acest lucru s-a perfecționat odată cu trecerea timpului. Analizarea nevoilor predominante în piață este primordială pentru a răspunde tuturor nevoilor.
  • Rezultatele.
    Rezultatul final al operațiunilor este cel mai relevant pentru client. Fiecare persoană ajunge la curățătorie cu anumite așteptări – dorința de a avea parte de cele mai bune rezultate. Fie că vorbim despre tapițerie auto sau covoare, serviciile se ridică fără niciun dubiu la cele mai înalte așteptări ale clienților.

Curățătoria Ecomid vine în sprijinul persoanelor care doresc să aibă în permanentă în locuința sau în automobilul personal aspectul de „nou”. În special în cazul covoarelor, din cauza poziționării pe sol, curățarea profesionistă înseamnă mai mult decât vă așteptați: spălare, aspirare, curățarea scamelor, uscare.