Ecomid oferă servicii complete de curățenie industrială

Ecomid oferă servicii complete de curățenie industrială

Suntem o companie care a luat naștere în anul 1997 și care  a dezvoltat  servicii complexe de curățenie, adresate domeniului industrial. Pentru că am abordat o atitudine proactivă, iar acum serviciile sunt alese de către majoritatea business-urilor care-și doresc mai multă productivitate și organizare. Curățenia industrială este esențială în fiecare domeniu de activitate pentru că este un serviciu necesar pentru asigurarea calității producției și oferă o notă de profesionalism fiecărui client.

Compania noastră  oferă servicii atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice. Nevoia spațiilor întreținute  este una reală, iar externalizarea acestui segment este un pas ales de tot mai multe afaceri care își îndreaptă atenția spre dezvoltare. Folosind produse de înalta calitate și fiind reprezentată de un personal pregătit, Ecomid este compania care impresionează prin rezultate și prin atitudinea față de client.

Experiență în domeniul curățeniei industriale și civile a venit în urmă mai multor colaborări importante în care Ecomid și-a demonstrat seriozitatea și profesionalismul. Pentru că mediul de afaceri din vestul României este într-o continuă etapă de dezvoltare majoritatea societăților industriale au nevoie de următoarele clase de servicii:

Igienizare spații producție și echipamente aflate la înălțime

Menținerea unui mediu de lucru curat este o necesitate impusă de beneficiarii noștri, ce activează în domenii precum: farmaceutice, electronice, automotive, etc. Pe acest lucru mizează și Ecomid,  oferind servicii complete de curățenie industrială. Activitatea și calitatea produselor finite ale colaboratorilor noștri este direct influențată de gradul de curățare al spațiilor de producție.

Ecomid oferă servicii de curățenie la înălțime, printre care amintim: curățare fațade, curățare tavane și tubulaturi. Fiecare colț din hala de producție trebuie să fie curat și bine organizat pentru că activitatea productivă să se desfășoare să funcționeze în condiții optime.

Curățarea echipamentelor suspendate

Depunerea prafului sau a diferitelor resturi ale produselor prelucrate nu trebuie să influențeze buna funcționarea a echipamentelor de lucru. Indiferent de înălțimea la care acestea sunt montate, Ecomid intervine cu o echipă de alpiniști utilitari și personal cu experiență care vor readuce aspectul de nou al acestor echipamente.

Pentru că această companie are un portofoliu generos în astfel de lucrări și echipele sunt instruite și li se asigură întreaga protecție prin echipamente specifice lucrului la înălțime, în așa fel încât riscurile de accident la locul de muncă sunt minime, iar rezultatele sunt vizibile și îmbucurătoare pentru fiecare angajat.

Întreținere pardoseli trafic intens

Zonele de acces dintr-o clădire care a aparține unei companii industriale sau civile sunt intens circulate de către clienți și personalul administrativ. Activitatea de producție, traficul și materialele dure ale încălțămintei folosite sunt factori care pot degrada pardoseală industrială, tip epoxidică, necesară producției în domeniul subansamblelor automotive și nu numai.

Ecomid asigura refacerea acestui tip de pardosea industrială prin decaparea și refacerea stratului de protecție cu soluții adecvate și personal experimentat. Rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber dar și asigura protecția antistatică specială a pardoselii.