Ecomid – solutii de curatenie industriala si civila isi lanseaza noul website

Ecomid – solutii de curatenie industriala si civila isi lanseaza noul website

Spatiile industriale si civile au un partener de top in Timisoara prin compania Ecomid care ofera servicii complete de curatenie. Un spatiu curat va fi mai primitor si mai accesibil clientilor. In plus, angajatii isi vor putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii si nivelul productivitatii creste considerabil.

Ecomid ocupa un loc fruntas in topul firmelor de curatenie, pentru ca au reusit de-a lungul celor 23 de ani de activitate in zona de vest a Romaniei: Alcatel-Lucent, Nestle, Valeo, Akwel, AVX, Heraeus, Aquatim, Cargo Partner si Continental sunt doar cateva mari companii care au ales serviciile Ecomid concretizate prin contracte de lunga durata.
Domeniul curateniei a fost intotdeauna unul complex, in care este nevoie de mult profesionalism si seriozitate. Pentru a avea spatii sa fie mereu curate si primitoare, companiile au nevoie de un ajutor profesional din partea unei firme care lucreaza cu cele mai potrivite solutii de curatare si cu un personal dedicat si implicat.

Pentru ca in mediul afacerilor schimbarile sunt mereu bine-primite, compania care ofera solutii de curatenie industriala si civila, Ecomid, isi lanseaza noua pagina web in care isi prezinta povestea si serviciile intr-o forma moderna si pe intelesul fiecarui client.

Cu ce schimbari vine noul website Ecomid?

Noua platforma a companiei Ecomid ofera o experienta completa utilizatorilor, prezinta cele mai importante informatii despre companie si serviciile oferite si are un design modern. Schimbarea a venit din dorinta de a comunica mai deschis cu partenerii si de a le oferi utilizatorilor cele mai relevente informatii de care au nevoie pentru a-si contura o idee despre companie.

Prima pagina a website-ului prezinta detalii despre companie, un istoric al acesteia, cateva detalii sumare despre servicii, avantajele unei posibile colaborari si recomandari din partea companiilor colaboratoare. Asa cum este normal, pagina de prezentare iti poate oferi cele mai importante detalii despre Ecomid, iti starneste curiozitatea, este usor de accesat, aerisita si placuta la vedere.

Serviciile sunt prezentate intr-o pagina separata in care sunt oferite detalii amanuntite despre toata gama de servicii. In functiile de nevoile companiilor, Ecomid poate oferi servicii de curatenie, curatatorie si servicii DDD.

Blogul Ecomid aduna o colectie impresionanta de articole din domeniu in care sunt prezentate avantajele unei astfel de colaborari, sfaturi pentru situatia pandemica in care ne aflam si sfaturi cu privire la pastrarea curateniei in spatiile industriale si civile.

De asemenea, noul site vine cu o pagina moderna de contact care aduna toate datele la care pot fi solicitate informatii sau pot fi demarate discutii in vederea unei noi colaborari. Pagina cariere este adresata persoanelor care isi doresc sa-si construiasca o cariera in acest domeniu complex.

Alte beneficii ale noului website Ecomid:

  • viteza de incarcare mai buna;
  • design modern;
  • usor de utilizat de catre utilizatori;
  • noul layout este unul dinamic si interactiv;
  • indreptat spre nevoile potentialilor clienti;

Fiind o companie care pune pret pe calitate si care isi propune cat mai multe colaborari in care clientul sa fie complet multumit, Ecomid a facut un pas important prin modernizarea website-ului de prezentare a companiei www.ecomid.ro.